Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
Produkter   » 0-3 år » Klänningar, kjolar, tunikor » Produkt

Stripy Knitted Dress Pink

KITE KIDS
Stripy Knitted Dress Pink

Jättefin stickad klänning av bästa märke. Från Kite som är experter på ekologisk, hållbar och skön kvalitet, med plagg som håller färg och passform under lång tid. Till och med knapparna är av naturens eget material, kokosnöt. Extra knapp medföljer.

100% ekologisk bomull. 40° fintvätt.

Artnr: Benämning: Pris: Antal:
37103 Stripy Knitted Dress Pink 12-18m 429,00/st
37104 Stripy Knitted Dress Pink 18-24m 429,00/st Slut i lager

Tillbaka

right