Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
Reversible Spot Hat

KITE KIDS
Reversible Spot Hat

Underbar liten solhatt av fin bomullsväv av bästa ekologiska kvalitet. Puderblå med vita prickar på ena sidan, vänd och du har en blommig hatt i rött-rosa-blått-vitt istället! Matchar underbart fint med det mesta vi har från Kite Kids, inte minst med den prickiga blusen med blommiga byxor (två-delat set) och den blåvitrandiga klänningen, exempelvis! Se under varumärket "Kite Kids" här på vår shop.

100% ekologisk bomullsväv. 40° tvätt. Storleksangivelser m=months (månader), y=years (år).
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
35031 Reversible Spot Hat 0-12m 169,00/st
35032 Reversible Spot Hat 1-3y 169,00/st

Tillbaka

right