Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
Produkter   » 4-6 år » Nattplagg, pyjamas, morgonrockar » Produkt

Pyjama Set Short Sleeve Fish

HATLEY
Pyjama Set Short Sleeve Fish

Kortärmad pyjamas med djuphavsfisktema. Färgat garn instickat i de blå-vita ränderna ger extra skön kvalitet. Kul djuphavsfisk som pustar "Offishally Exhausted" på sedvanligt humoristiskt Hatley-manér. Pyjamasshortsen har navyblåsvart botten med havsfiskar som simmar omkring, röda kantband i bensluten. Inga skaviga etiketter i nacken. Mjukt skydd på insidan av fiskbroderiet på tröjan. En urskön pyjamas av bästa kvalitet, helt enkelt.

100% bomull. Tvätt 30°. Tvätta in och ut. Storleksangivelser m=months (månader), y=years (år).

 
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
61053 Pyjama Set Short Sleeve Fish 4y 319,00/st Slut i lager
61054 Pyjama Set Short Sleeve Fish 5y 319,00/st
61055 Pyjama Set Short Sleeve Fish 6y 319,00/st

Tillbaka

right