Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
Oxford Jacket Stars

MIKK-LINE
Oxford Jacket Stars

Mörkblå med blå stjärnor i olika nyanser, samt grönt fleecefoder i båda jacka och huva. Rejäl och ändå smidig, varm och vattentät vinterjacka från danska Mikk-Line. (Deras overaller av exakt samma material har vunnit bäst i test två år i rad, i jämförelse med andra overaller i samma prisklass.) Vattenpelare på hela 8000 (vilket är mycket bra), klarar att hålla värmen ända ner till -25°, andas. Fleecefodrad, tejpade sömmar, två fickor med dragkedjor, avtagbar huva, reflexdekorer, två reglerbara resårband; ett i ryggen samt ett över höfterna. En kanonjacka, helt enkelt!

40° maskintvätt. Undvik torkskåp och tumling, för att ej skada det vattentäta membranet.
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
25366 Oxford Jacket Stars 110 799,00/st Slut i lager
25367 Oxford Jacket Stars 116 799,00/st

Tillbaka

right