Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
Oxford Antracite

MIKK-LINE
Oxford Antracite

Antracitgrå med gröna dekorer (som längs dragkedjan och i den fleecefodrade huvan). Suveränt smidig, varm och vattentät vinteroverall från danska Mikk-Line. Har vunnit bäst i test två år i rad, i jämförelse med andra overaller i samma prisklass. Vattenpelare på hela 8000 (vilket är mycket bra), klarar att hålla värmen ända ner till -25°, andas. Fleecefodrad i ovandelen, glidvänligt foder i bendelen så barnet lätt glider in i sin overall. Tejpade sömmar, avtagbar huva, reflexband, avtagbara fotband av gummi, resår i ryggen, förstärkta knän samt över rumpa och benens baksidor för extra rivtålighet. En kanonoverall, helt enkelt!

40° maskintvätt. Undvik torkskåp och tumling, för att ej skada det vattentäta membranet.
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
25319 Oxford Antracite 104 999,00/st
25320 Oxford Antracite 110 999,00/st Slut i lager
25321 Oxford Antracite 116 999,00/st

Tillbaka

right