Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
Jacket Red zip

MIKK-LINE
Jacket Red zip

Snygg och praktisk jacka från testvinnaren Mikk-Line. Dansk funktion när den är som bäst. Vind- och vattentät med vattenpelare på mer än 8000 (=mkt bra). Andas. Fleecefodrad. Ärmmuddar med hål för tummen. Två fickor med dragkedjor, kontrasterande hallonröda dekorer inkl hallonröd dragkedja. Avtagbar huva. Dragskor för inställbar huva och runt höfterna. Något längre bak för att skydda rumpan. Smutsavvisande, lätt att bara torka av fläckar med fuktig trasa.

40° maskintvätt.
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
25270 Jacket Red zip 122 499,00/st
25275 Jacket Red zip 152 499,00/st

Tillbaka

right