Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
Helge Hat Amethyst

DIDRIKSONS
Helge Hat Amethyst

Senaste termomössan från Didriksons, den härligaste av dem alla? Fluffigt fuskpälsfoder hela mössan igenom, skön, varm och cool på en och samma gång. Vind och vattentät, varm och med reglerbar kardborrekänäppning under hakan. Samma slitstarka yttermaterial som i Didriksons overaller. Pälsfodrade öronflaps som går att fälla upp, vilket frigör de inbyggda öronnäten så man kan höra vad omgivningen (mamma, pappa?) säger. Reflex bak. Färg amethyst/lila/viol. Fin till det mesta!

40° fintvätt. Ej tumling, ej torkskåp, ej sköljmedel. Storlekarna anges i huvudomfång i cm.Artnr: Benämning: Pris: Antal:
25489 Helge Hat Amethyst 52 299,00/st
25490 Helge Hat Amethyst 54 299,00/st
25491 Helge Hat Amethyst 56 299,00/st

Tillbaka

right