Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
Fleece Lined Hoody purple

KITE KIDS
Fleece Lined Hoody purple

Underbar hoodie med dragkedja fram, fodrad med mjukaste lammfleece (ej fleece i ärmarna = smidig att bära). Fantastisk kvalitet från GOTS-certifierade Kite, med många fina detaljer som påsydda applikationer och fina fickor med ribbade bomullskanter. Lila med kontrasterande dekorfärger samt offwhite fleece.

100% ekologisk bomull, återvunnen polyester (fleecefodret). 40° maskintvätt.

Artnr: Benämning: Pris: Antal:
36352 Fleece Lined Hoody purple 7-8y 499,00/st

Tillbaka

right