Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
Deep Sea Tee

HATLEY
Deep Sea Tee

Härlig t-shirt av borstad bomull som ger persikolen yta. Navy på framsidan med påsydd applikation av en färgsprakande djuphavsfisk. Blårandig baksida och randiga ärmar. Busig på baksidan med sitt "Fintastic" budskap. Väldigt skön med sin borstade bomull, inga skaviga etiketter och mjukt skydd på insidan av fisk-broderiet.

100% bomull. Tvätt 30°. Tvätta in och ut. Storleksangivelser m=months (månader), y=years (år).

Artnr: Benämning: Pris: Antal:
66096 Deep Sea Tee 2y 199,00/st
66097 Deep Sea Tee 3y 199,00/st

Tillbaka

right