Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
Babysock Wool Grey

GAGA DAZZLING KIDS
Babysock Wool Grey

Härlig babysocka av skön ullfrotté, varm, gosig, andas, sitter jättefint på foten. Svensk design och svensk tillverkning, stickad i trikåfabrik av bästa kvalitet. Mjuk resår instickad runt vristen för att sitta bra och inte ramla av foten. Finns i 0-6 månader samt 6-12 månader. Med Gagas prins/prinsessa som är kul för både bebis och vuxen att titta på :-) 

90% ull, 10% lycra. Öko-tex-certifierat garn. 40° maskintvätt, ej tumling.
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
18000 Babysock Wool Grey 0-6m 79,00/st
18001 Babysock Wool Grey 6-12m 79,00/st

Tillbaka

right