Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
Vårkollektionerna på väg in! Rea under tiden.

Då så! Vår shop är inkörd och klar, barnsjukdomarna är borta och alla administrativa frågetecken är utredda. Hoppas vi. Så nu kör vi! Fler reavaror är upplagda i vår kvalietetsrea under rubriken "Kampanjvaror". Samtidigt är de stora vårleveranserna på väg in, exempelvis från ett av våra ekologiska varumärken; Kite Kids. Håll utkik, passa på att fynda reavaror under tiden. Och var inte rädd för att sprida ordet till de av dina vänner och din familj som också uppskattar kvalitet till vettiga priser.

Gå gärna in och gilla oss på fejjan, länk finns här:

https://www.facebook.com/GagaDazzlingKids

God shopping så länge!

 

 

Eva på Gaga
Rea
right