Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
PAUL FRANK

Paul Frank är en amerikansk illustratör och modedesigner. Varumärket Paul Frank skapades i ett litet garage i Kalifornien. Idag är Paul Franks apa Julius the Monkey en välkänd tecknad karaktär som är avbildad på kläder och accessoarer. Vår kollektion från Paul Frank med den populära apan är skön, välsydd och utan skaviga etiketter i nacken. Coola detaljer som utanpåliggande sömmar och råa kanter, tryck med olika material, fina muddar och kantband. Enbart originalplagg av bästa kvalitet. Vi har Paul Frank i storlekar ända upp till 12 år.

Paul Franks storlekar anges i år (y=years). 

Julius Zip
Paul Frank. Bomullssweat med blixtlås.
499,00
right