Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Vårens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2019-03-29

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2018-12-06

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2018-09-11
NEW GENERALS

Cool + ethical = ethicool. Det är danska New Generals devis. Nytt och spännande och med svart och grått som bas, annorlunda designer och genomtänkta detaljer och skärningar. Och framförallt med en etisk produktion där allt är GOTS-certifierat och producerat med hänsyn till både miljö och människa hela vägen ut. Väldigt sköna ekologiska kvaliteter som håller att användas om och om igen.


New Generals storlekar anges i centilong (cl/cm).

 

Utvalda varor

Butterfly Tank
New Genrals. Linne. Eko.
199,00

Utvalda varor

Pleat Dress
New Generals. Klänning svart. Eko.
759,00
right