Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2017-12-15

Julens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2017-12-14

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2017-08-28Oxford Suit R

MIKK-LINE
Oxford Suit R

Lilarosa overall med fleecefodrad huva i samma färg. Extra smidig och vattentät vinteroverall från danska Mikk-Line. Har vunnit bäst i test två år i rad, i jämförelse med andra overaller i samma prisklass. Vattenpelare på hela 8000 (vilket är mycket bra). Extra smidig kvalitet som klarar att hålla värmen ner till -15°, andas. Fleecefodrad i ovandelen, glidvänligt foder i bendelen så barnet lätt glider in i sin overall. Tejpade sömmar, avtagbar huva, reflexband, avtagbara fotband av gummi, resår i ryggen, förstärkta knän samt över rumpa och benens baksidor för extra rivtålighet. En kanonoverall, helt enkelt!

40° maskintvätt. Undvik torkskåp och tumling, för att ej skada det vattentäta membranet.
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
25262 Oxford Suit R 104 899,00/st
25264 Oxford Suit R 116 899,00/st Slut i lager

Tillbaka

right