Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Nyheter RSS för Nyheter

Tips! Dundersköna morgonrockar och pyjamas.

Årets mjukaste julklappstips är våra dundersköna pyjamas och morgonrockar från kanadensiska Hatley. Det är hos oss på Gaga du hittar dom! Inga skaviga etiketter i nacken på pyjamasen, som är av bästa kvalitetsbomull, och superskön lammfleece i morgonrockarna.
2017-12-15

Julens bästa köp? Ossoamis starka barnjeans!

Vi är många föräldrar som tröttnat på att barnens nya fina byxor ofta slits sönder på nolltid. Succéjeansen från Ossoami håller minst 15 gånger längre än vanliga jeans - tack vare förstärkningen av Cordura-denim. Hög snygghetsfaktor på köpet! Se alla modeller hos oss här.
2017-12-14

Testvinnande regnställ och fina regnrockar.

Höstregn på väg? Det var ju roligt, hurra! I bäst-i-test regnstället Waterman från Didriksons är de små alltid torra och glada. Det är hos oss på Gaga du hittar de underbara regnrockarna från kanadensiska Hatley också, fodrade med skönaste bomullsfrotté. Finns i olika styles från stlk 80 ända till 152 cl. :)
2017-08-28Body blue

FIXONI
Body blue

Fin och skön babybody med kanintryck fram, randiga ärmar och diagonal halsknäppning med två tryckknappar. Öppning i grenen för blöjbyte. Ljusblå botten, blå-grön-clementinerandiga ärmar. Grönt kanintryck. Blått kantband. Mjuk och skön, ingen skavig etikett i nacken.

100% bomull. 40° tvätt, tvätta in och ut för tryckets skull. 

Artnr: Benämning: Pris: Antal:
43086 Body blue 56 119,00/st
43087 Body blue 62 119,00/st

Tillbaka

right